lördag, augusti 31, 2013

Vitt med bling


Här får ni ett snabbt inlägg, med en ganska snabb nailart. Ibland har man inte så mycket tid som man tror för att få naglarna klara innan man ska iväg. Har ni varit där någon gång? Hade över två timmar på mig, så jag startade upp en nailart med tejp som även innefattar en hel del torktid. Men när det blev smet och pannkaka av det hela så fanns det bara tid kvar för en snabb dotticure med lite halvtaskig glittergradient. På med mitt kära seche vite (snabbtorkande överlack) och sen iväg ut på äventyr.



söndag, augusti 25, 2013

Birthday cupcake

Denna söndag och likväl härliga Nailart Sunday hos Lelack bjuder jag på smaskigheter. Nja, de smakar nog inte så gott för tungan men desto godare för ögonen. En cupcake-manikyr som jag hade på min födelsedag nu i somras. Ha en fortsatt trevlig söndag! :)




torsdag, augusti 22, 2013

Black on green circles

 En liten upp-piffning av det lack jag visade igår. China glaze, Running in circles  Även om det är väldigt vackert ensamt också. :) Jag har använt ett så kallad dotting tool och svart lack i form av China glaze, Liquid leather.



onsdag, augusti 21, 2013

China glaze, Running in circles

Detta har varit en av mina lemmings länge, så plötsligt på Gekås i Ullared... "Kom och köp mig! Ta med mig hem!" ropade Running in circles på mig. :) China glaze har lite då och då funnits på detta stora varuhus men aldrig innan när jag varit där. En mycket lycklig Sofie som lyckades pricka in det denna gång. Inte för att utbudet av China glaze var vare sig stort eller spännande, men det är en annan historia. Gröna, sköna Running in circles fanns i alla fall. :) Fler gröna naglar kan ni hitta denna Gröna onsdag hos Karin Vacker&Underbar


China glaze håller ganska jämn kvalité på både formula och pensel och detta var ingen undantag. Två lättlackade lager här, men nu när jag ser närbilderna så inser jag att ett tunt tredje lager hade inte skadat. Note to self until next time. Sol och skuggbilderna här under visar nästan två helt olika lack. Så underbart med variation, eller hur?



måndag, augusti 19, 2013

Essie, Bikini so teeny

 Jag har alltid tyckt Bikini so teeny såg så härligt blå, så där duvblå ut men på mig blir den nästan lite mer lila. Märkligt. Jaja lacket är väldigt fint ändå. Man ser mer skimmer i flaskan än vad man ser på naglarna, det kanske är ett litet minus.

Formulan är fin, lättarbetad, täcker bra och torkar i normal tid. Gillar Essies breda borste som gör det mycket lättare att få kanten till nagelbanden fin utan att behöva städa efteråt en massa.


Jag har inte varit med på så många temadagar nu under sommaren men har förstått att Tove vårdar om Blå måndag när Linda har haft semester. Så kolla in där för att se fler blåa skönheter.

söndag, augusti 18, 2013

Orange nailart


Woop woop! Nu är det söndag! Här ser ni en som har längtat efter Nailart Sunday i alla fall. :) Kolla in hos LeLack för länklistan och mer nailart.


Reaktionerna på denna nailart har varit många och blandade. Allt från "men åh så... ehh.." med rynkad näsa, till "går de att äta, ser ju ut som godis". En kurskamrat trodde jag hade tagit inspiration från en viss flagga från Köpenhamn, men så är inte fallet.


Lacken jag använt mig av är en bas/ halvmåne med Claudia - Sunrise special, resten av nageln målad med Essie - Fear and desire och har sedan avslutat med gula prickar från Mavala - Acid yellow.

lördag, augusti 17, 2013

Zoya, Ziv

 Inte brons, inte silver, utan guld vill vi ha! Nja jo, nu gillar jag i och för sig de andra metallerna och deras färg också. Jaja. Detta är i alla fall ett härligt guldfärgat lack, Ziv från Zoya.


Så lättlackat det var sen då. Fick en glad överraskning då det täckte fint på två flödiga lager och torkade utan bekymmer på en mycket kort stund. Va falls?! Zoya brukar inte imponera på mig speciellt mycket men jag får erkänna att Ziv har nu övertygat mig. Riktigt bra lack det här. Sedan att varma guldlack och min hudton inte alltid är helt kompatibla är en helt annan sak. Får se till att befinna mig i rätt ljus hela tiden. Haha..


torsdag, augusti 15, 2013

Regnbågsränder

Vad sägs om att dra igång med lite färggrann nailart. Här har jag använt mig av sex olika färger och fått till Ryska flaggan. Eller nej... just det.. de är inte riktigt så moderna, öppna eller humana. Suck. Nåväl, en glad och regnbågsliknande manikyr blev det i alla fall. :)



onsdag, augusti 14, 2013

Åter

Jäklar i gatan va mycket tid examen, sommarjobb, semester och... ja livet har tagit. Nu får det bli lite ordning på torpet igen. Dags att börja swatcha, fota och skriva inlägg igen tycker jag. Håller ni med? ;)