måndag, maj 27, 2013

Pahlish, Clanking of crystal

Hej! Denna Blå måndag ska ni få se ett härligt duvblått lack från Pahlish. Nämligen Clanking of crystal. Det var lite mer skirt än jag trodde, men många indielack som liknar detta är jellys för att glittret ska synas antar jag. Här har jag tre lager som gick på lätt. Skön formula som inte alls var lika segt och bökigt som Pianos filled with flames som jag testat tidigare. Jag gillar det! Det kan nog behöva två lager överlack för att bli helt blankt och slätt dock.


 Notera att det är högerhanden som fotas. Varför bryter man alltid av naglarna på foto/ swatchhanden?


söndag, maj 26, 2013

Rock!

Idag är det Nailart Sunday hos Lelack och temat är rock. Förväntar mig att få se massor av tuff nailart denna gången. :) Här ska ni få se mitt bidrag.

 Båda mina pekfingernaglar har tyvärr gått av... aarrgh! Men jaja, de växer väl ut igen så småningom. Till denna design har jag använt mig av det svarta lacket från Nordic Cap, Star Nails. Det täcker fint på två tunna lager och jag misstänker att har man mindre/kortare naglar än mig så räcker det t.o.m med ett lager. Fint för en tia det! :) Metallic silver-lacket är ett striping lack från okänt märke fyndat utomlands.

På ringfingrarna så har jag tre stycken rektangulära rhinestones, som jag har satt på naglen upp och ned. För att få den metalliska sidan uppåt istället för "kristall"sidan. Hade tänkt att använda någon slags nitar, men det har jag visst inga. Hörde jag någon säga Ebay? ;)



torsdag, maj 23, 2013

Essie, Luscious Lips

Torsdag och solen skiner lite granna mellan de tunga regnmolnen. Luscius lips fån Essie på naglarna. Lacket får händerna att kännas nude och så där rena och fräscha som sådana här lack kan göra ibland. Jag gillar´t! Inget spektakulärt, men skönt en dag när man bara vill känna sig "clean". Hoppas ni förstår vad jag babblar om...? :P

Lite för liten och lite för styv pensel, men så är mitt Luscius lips bara en miniflaska också. Två lager av en kräm som blir lite strimmig så kanske hade tre lager varit att föredra. Speciellt om man vill ha bort all VNL också. Kika in hos värdinnan för Pink thursday, Princessemma, som har fler rosa lack att bjuda på.

Ha en fortsatt bra dag! :)

söndag, maj 19, 2013

Hejja Sverige!

Denna söndag aka Nailart Sunday hos Lelack visar jag er mina naglar som jag gjorde igår. I sann "hejja på sverige" anda. :)

 Ringfingret blev accentfinger med den svensk flaggan. Lite pimpad med ett glänsande guldkors istället för det ordinarie gula korset. Resten av naglarna är svampade för att få lite schlagerkänsla. För visst är schlager glitter och glamour? Även om inte så många bidrag tar vara på det längre. Lacken jag använt är OPI - Grape, set, match. Zoya- Ziv och Essie - Aruba blue.



torsdag, maj 16, 2013

Isadora-kampanj

Igår så visade jag er Beetle green och det hör ju till ovanligheterna att jag köper Isadora. Här på bilden kan ni se de tre lack som jag köpte nu när H&M har kampanj på Isadora. Det är från vänster till höger: Beetle green, Poseidon och Hot hibiscus.

Varför köper jag så sällan eller ja rättare sagt så motvilligt Isadora? Jo de är så grymt snordyra. Va? Nej det är de väl inte? tänker ni. Jo, deras milliliterpris är det. Flaskorna rymmer numera bara 6ml jämfört med hela 12ml som de hade från början. Men ändrade Isadora priset? Nope. Dålig stil tycker jag. Milliliterpriset på Isadora är 10,83 kr/ml så de är alltså dyrare än OPI på 10kr/ml, och då har jag ändå räknat på det dyra butikspriset inte nätpriser. Så de enda Isadora jag köper är de jag kan hitta på rea eller till kampanjpris. Så skynda skynda, för nu är de prisvärda på H&M. Endast 39,50 istället för ordinarie 65 kr.

Hur mycket tycker ni är rimligt att betala för nagellack? Spelar ml-priset någon roll?


onsdag, maj 15, 2013

Isadora, Beetle green

Hej Karin och alla ni andra! Denna Grön Onsdag tänkte jag visa Beetle green från Isadora. Jag vet att ni har sett den på många bloggar innan men nu har jag den äntligen i min samling också. Mörkt, grönt, skimrar mot blått och har nästan lite svärtade kanter. En sådan sköning!

Isadoras breda pensel funkar fint på mina breda naglar och lacket täcker perfekt på två tunna lager. Ovan i lampljus och nedan med blixt.


söndag, maj 12, 2013

Nailart gone bad

Trevlig söndag på er! Idag har Angelica på Lelack ett väldigt kul tema. Nämligen Gräsliga veckan. Hon har visat mer eller mindre misslyckad nailart hela veckan och avslutar nu med Nailart Sunday och kommer samla på sig en lista med länkar med alla andras gräsliga nailart. Det ska bli så himla kul att se vad folk har lyckats med, eller ja... rättare sagt råkat misslyckas med. Själv fotar jag ju sällan mina misslyckade experiment  men här har ni två nailarts som jag nog helst hade valt att inte visa annars. Haha, håll till godo.

Tanken var att göra fjärilsvingar. Men jag gick amock med prickarna, eftersom jag älskar prickar, och fick lära mig den hårda vägen att Jo det kan bli för många prickar i samma design.

Här har jag valt helt fel basfärg för min hudton. Ett rött glitter som inte syns alls och varför slängde jag på prickar även här. Hmmm, tror att det skulle vara någon slags julklappsmanikyr var tanken.

Haha, jaja... dessa kanske inte var helt förfärliga men som sagt jag fotar sällan de misslyckade manikyrerna. Nu ser jag fram emot att se vad ni andra har ställt till med. :)


onsdag, maj 08, 2013

Depend nr 54

Så har vi kommit till onsdag och temadagen Grön onsdag hos Karin. Detta krämlack från Depend gillar jag verkligen nyansen på, så länge det sitter på någon annan. Tyvärr så känns det inte smickrande på mina händer och det fick inte ens sitta kvar resten av dagen.


Lacket är det dock inget fel på. Två tunna lager flyter på smidigt och stannar där jag vill ha det. Depends lilla vingliga flaska är ju ett kapitel i sig men på formulan fanns det inget att klaga på. Vet att en del av er har lyxen med en klämdag på fredag så er önskar jag redan nu En riktigt trevlig långhelg. :)


Deltar i giveaway-tävling

Här har ni länken till Beauty by M som nu har en tävling med fin fina priser. Var med och tävla vet jag, för det är jag. Eller nej förresten, var inte med för då får ju jag bara mer konkurrens. ;)

måndag, maj 06, 2013

China Glaze, Blue iguana

Blå måndag hos Lindas Nailorama och jag är med och visar Blue iguana från China glaze. Penseln är riktigt bra som på mina andra CG och lacket flöt på där det skulle utan problem. Ganska tunn formula så här på bilderna ser ni tre lager.

Här ovan ser ni lacket i solljus och då får det nästan en metallic-känsla över sig. Nedan är det fotat under vanlig lampa och det ser då inte lika spännande ut, enligt min smak i alla fall. Men ändå snyggt. Jag gillar den här sortens blå.


söndag, maj 05, 2013

Your always in my heart

Dåliga nyheter och dödsfall har haglat in den senaste månaden. Energin tar fort slut när solen endast lyst med sin frånvaro. Alla har vi olika saker som vi tankar energi ifrån. I mitt fall är det sol, värme och nagellack. Ja förutom mina närmastes kärlek då förstås. Farbror J och bonusmormor L, ni har min kärlek och finns för alltid i mitt hjärta. Rest in peace. <3


Manikyren är gjord med Essie, Balletslippers och Depend, nr 91. Besök gärna Lelacks Nailart Sunday för att få se mer nailart och förhoppningsvis lite muntrare inlägg.

Ta hand om varandra! Kram.

lördag, maj 04, 2013

Orange fransman

 Gårdagens rosa sitter kvar och jag har piffat till manikyren med lite orange från Depend. Det fantasifulla namnet, det vill säga det lilla numret, är tyvärr bortskavt. Gillar Desire bättre så här högglansigt än halvmatt. Se gårdagens inlägg för swatch på den rosa Revlon, Desire.


 En funky french som lättar upp min dag med sitt glada utseende. Ha en trevlig lördag! :)


fredag, maj 03, 2013

Revlon, Desire

 Fyndade ett par Revlonlack på Rusta härom dagen. Här ser ni ett rosa jellylack som torkar matt. Eller ja, inte helt matt utan något mellan matt och så som neoner brukar vara i finishen. Förstår bara inte riktigt varför man vill att ett jelly ska torka matt? Är inte den geleaktigafinishen lite av grejen med jellys?

 Här har jag i alla fall tre generösa lager och jag gillar färgen. Kommer nog inte använda den ensam igen men kan absolut tänka mig att den kan bidra till en snygg jellysandwich med något storglittrigt mellan.