torsdag, juni 28, 2012

NOTD Holo love

Idag bär jag Depend nr 2025 på alla naglar utom ringfingrarna där små hjärtan från Kleancolor glimmar istället.

tisdag, juni 26, 2012

Leverans Kleancolor

Wiii lite som julafton idag! Har just öppnat mitt paket med tolv nya Kleancolor-lack. 12stycken! Har aldrig köpt så många lack på en gång tidigare. Sitter med ett stort leende. Det ska bli så kul att testa alla.

Namnen är, från vänster till höger, 96 Vegas Night, 35 Starry Purple, 38 Twinkly Love, 193 Sugar Coat, 169 Grand Finale och 185 Gold Caviar.

Här ser ni 232 Chunky Halo Clover, 138 Holo Orange, 233 Chunky Holo Teal, 94 Holo Chrome, 134 Holo Pink och 166 metallic Fuschia.

Något eller några av dem som ni vill se först? Har jag lyckats köpa någons favorit kanske? :)


lördag, juni 23, 2012

Depend Holo

Här får ni se de härliga regnbågarna som kommer fram i solljuset. Detta är två lager av nr 2028. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte tog tre lager, men då vet jag det till nästa gång.

Hoppas ni alla haft en trevlig midsommarafton! Det har i alla fall jag haft. :)


torsdag, juni 21, 2012

Vinsten har kommit

Idag fick jag ett paket i posten. Wiii! Fyra stycken av Depends holografiska lack, från vänster, grå/silver nr2025, ljusblå nr 2034, rosa nr 2028 och lila/lavendel nr 2031. Foton tagna med och utan blixt. Hoppas på att få se i alla fall ett av dem i solljuset imorgon.

Någon som har en favorit?


onsdag, juni 20, 2012

Depend nr 228

Hittade en isig blå med silverskimmer som jag blev sugen på. I alla fall för en dag eller två. Ibland är det riktigt roligt att gräva runt i sin samling. Man kan hitta gamla lack som känns som nya igen. :)

tisdag, juni 19, 2012

Vinst

Idag fick jag reda på att jag har vunnit fyra stycken av Depends nya holografiska lack. Wiii! Jag som längtat så efter att de ska börja säljas här i stan, vilket de tydligen inte kommer att göra. Tack Lotta på Nailobsession för tävlingen. Nu är det bara att vänta på snigelposten. :)

söndag, juni 17, 2012

Lila, lila, grå

Så vart ytterligare en vecka slut. Är det bara jag eller verkar tiden bara gå fortare och fortare. Min härliga ledighet kommer att vara slut innan jag ens har hunnit tänka ut allt kul jag vill göra. Haha. Denna Nail art Sunday blir det en härlig lila design. En ganska enkel men effektfull mani som jag låtit mina vänner inspirera mig till. Tack för inspiration J och M. ;)



Äntligen lättade molnen lite och solens härliga strålar tittade ner lite. Alltid så mycket trevligare att visa lacken i solljus tycker jag. Vad tycker du?

lördag, juni 16, 2012

Skolavslutnings-naglar


Min vän J ville vara lite extrasnygg på skolavslutningen när hon sa hejdå till sina elever i år. Hon ska nämligen lämna dem ett år för ett eget äventyr. En rosa gradient svampad på hennes naglar var önskemålet. Och som vanligt, ditt ord är min lag. ;)

torsdag, juni 14, 2012

Flaggnaglar

Idag har jag gjort flaggor på naglarna åt en tjej som ska på flaggfest i Uppsala. Väldigt roligt! 

 Ganska pilligt tidvis och det är ju en utmaning, men hon blev väldigt nöjd och jag blev nöjd. Alltid kul att få en sådan utmaning som önskemål när jag ska fixa naglarna på någon annan.



söndag, juni 10, 2012

NOTD omvända prickar

Denna Nail Art Sunday vill jag ge er en polka dot design, med en omvänd accentnagel. Inspirerad av alla härliga prickiga mani man kan hitta här på nätet. Lacken jag använt är Mermaids tears och Steady as she rose, OPI.

fredag, juni 08, 2012

Två nya OPI-lack

Wiii! Idag har jag byggt på min lilla skattsamling med två nya läckra lack. Dom heter Steady as she rose och Mermaids tears. Swatches kommer. :)

tisdag, juni 05, 2012

Just spotted the lizard

Fick idag en liten överraskning av min sambo. Han ville helt plötsligt köpa ett nytt lack till mig, och inte vilket som helst utan ursnygga Just spotted the lizard från OPI. Han som egentligen tycker att jag redan har alla färger jag möjligen kan behöva. Så glad jag blev. Här kommer en liten bildbomb på mitt nya favvolack. Så guldigt, så grönt, så skimrande, så snyggt!






söndag, juni 03, 2012

NOTD grå tipp med bling

Efter att ha missat några gånger så ska jag igen vara med på Nail Art Sunday. Dagens mani är på söta Josefines händer. En metallicgrå tipp och mitt absoluta favorit glitter, speciellt för layering. Servin up sparkle, från OPI.